Voor diegene die willen reageren - U heeft Gmail account nodig

zondag 9 december 2007

Journalistieke Aansluiting -1-

Slaafse bloggers

r1955989109.jpgNog niet zo lang geleden was Dan Bartlett een belangrijk man. Hij werkte op het Witte Huis en was daar de strateeg achter Bush’ communicatiebeleid. Sinds hij zijn baan in de zomer opzegde laat hij geregeld los hoe het werkelijk toeging achter de schermen.

In de nieuwe Texas Monthly legt hij uit waarom het Witte Huis zoveel energie steekt in conservatieve bloggers. Gratis reclame:

,,It’s a very efficient way to communicate. They regurgitate exactly (praten slaafs na, red.) and put up on their blogs what you said to them. It is something that we’ve cultivated and have really tried to put quite a bit of focus on. ”


BRON

Ik denk dat dit een overwaaiende trend kan worden - eigenlijk gebeurt het al op ruime schaal - Google zal ontkennen - maar google-ads bevatten specifieke informatie - ik zal er eens op letten.
Verder iemand een blog aanbieden omdat ie Lid is van de PVV, VVD of SP geeft ook blijk van verwatering van de ideologie. Mag je als PVV_blogger kritisch zijn op de Partij, of mag je Jan Marijnissen aanspreken op bepaalde punten als je een blogruimte hebt onder de vlag van de SP.
Best goed om te weten wat vrijheid is en hoe je zelf deze vrijheid optimaliseerd - Hier kan een filosofie weer een goede insteek zijn. Filosofie in zijn beste vorm -sterft nooit uit. Kinderen worden er mee geboren.. het begint met "Waarom ???"

Geen opmerkingen: