Voor diegene die willen reageren - U heeft Gmail account nodig

vrijdag 30 november 2007

Wilde Aansluiting

Tientallen aangiften om uitspraken Wilders

Amsterdam, 30 nov. Het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam heeft tot half november 44 aangiften tegen Geert Wilders binnengekregen. Dat zei een woordvoerder vrijdag. Cijfers van de afgelopen twee weken waren nog niet beschikbaa

De rode draad in de aangiften vormen de uitspraken van het Tweede Kamerlid over het verbieden van de Koran, het heilige boek van de islam. De voorman van de Partij voor de Vrijheid pleitte in augustus voor een verbod op de Koran, die hij een fascistisch boek vindt dat oproept tot geweld. Wilders noemde de Koran „het islamitische Mein Kampf”. Het boek dat Adolf Hitler in 1924 schreef, mag sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog in Nederland niet meer verkocht worden.


BRON


Het is ook verwonderlijk - maar het verbieden van de koran vind ik een interesante manier om het boek nog sneller aan de mens te brengen - "mein Kampf" heb ik ook vluchtig gelezen - het lag ergens op een nachtkastje en ik heb het gelezen - sommige mensen letten vooral op de taalfouten en de gebrekkige grammatica - maar ja, een kern van waarheid zit er wel in - onderdruk niet de gewone man want hij mocht zich ontpoppen als een dictator..

Geen opmerkingen: